Posetioci online : 110
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
star - 05.06.2016
Soraja otvoreno: Imam diplomu državnog fakulteta, ja sam psiholog!

Mnogi rukovodeči ljudi u malim državama se diče i ponose sa diplomom državnog fakulteta kao da su neke mesije i da je to vredan čin koji ih po stručnosti izdvaja iz ogromne mase ljudi,pa su oni skoro svi Nikole Tesle ili Faradeji u neku ruku... Soraja koju su novinari zatekli u njenoj kancelariji se zalaže za druge vrednosti a koje su primenjive u današnjem životu i biznis svetu. Zapravo starleta je postala mali preduzetnik, ali kako kaže, ima nameru da bude veliki. “Ja sam se u međuvremenu oprobala u biznisu, odlično mi ide već godinu dana”, rekla je Soraja, a na pitanje novinara da li postoji dress-code u njenoj firmi ona je odgovorila – “Ja sam gazdarica, ja mogu da dođem ovde kako hoću” Malo je poznato da je Soraja diplomirani psiholog i da je diplomu stekla na državnom Filozofskom fakultetu u Beogradu. ”Završila sam psihologiju, ali o tome nisam mnogo pričala jer za nas poznate ličnosti kažu – pa, kako ona ima fakultet? Kao da je to nešto nemoguće i neverovatno”, priznaje Soraja i dodaje da joj je bilo žao kada je čula da diploma na Filozofskom i Medicinskom fakultetu ne može da se kupi, pa je morala da zagreje stolicu.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Soraja otvoreno: Imam diplomu državnog fakulteta, ja sam psiholog!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash