Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
afera - 12.03.2016
TV Hepi na meti: Danijela je želela seks sa Zmajem

Nakon izjave Danijela Poplićanović da je dobila novac od TV Hepi za seks pred kamerama, Tužilaštvo je podnelo zahtev za prikupljanje informacija o slučaju. Nakon što je starleta Danijela Poplićanović izjavila da je od produkcije emisije „Parovi“ dobila novac da bi imala seks pred kamerama, tužilaštvo već prikuplja informacije o slučaju. Kako Espreso saznaje, osim Poplićanovićke, policija će ispitati i Zmaja od Šipova, ali i uredništvo televizije Hepi. Ova informacije za Espreso potvrđuju iz Trećeg osnovnog tužilaštva. – Tužilaštvo je upućeno u ceo slučaj i nakon izjave Poplićanovićeve podnet je zahtev za prikupljanje obaveštenja o slučaju. Upravo na osnovu njenih navoda tužilaštvo je predalo nalog policiji koja će ispitati ceo slučaj. Obaviće se informativni razgovor sa Danijelom Poplićanović, koja je rekla da je dobila novac za seksualne odnose sa učesnikom rijalitijija. Takođe, biće saslušan i Zmaj od Šipova. Kasnije će biti saslušani i urednici tog rijaliti programa.
– Ukoliko se utvrdi da su njeni navodi tačni, ona će biti saslušana u Tužilaštvu u svojstvu osumnjičene – kažu iz Trećeg osnovnog tužilaštva. Inače, Danijela Poplićanović prethodno je za Espreso rekla da je dobila nekoliko hiljada evra od produkcije za seks sa Zmajem. – Uradila sam to zato što sam želela. Zmaj mi se dopada, a htela sam da uđem u Parove. Predložila sam to produkciji i oni su pristali – rekla je starleta i dodala nije tačno da je njen ulazak i odnos s Ilijom koštao 1.500 evra.
– Ne bih se blamirala za tako male pare. Dobila sam više novca. Novac sam dobila kad sam izašla iz vile. Pola mi je uplaćeno na račun, a pola sam dobila u kešu – rekla je Poplićanovićeva. Upravo je novac uplaćen na njen račun nešto što može biti ključni dokaz u ovoj istrazi, smatra advokat Nebojša Milosavljević. – Ukoliko se utvrdi da je pomenuta dobila novac za seks, ključni dokazi u istrazi mogu biti uplata na njen račun i ugovor za produkcijom – priča Milosavljević i dodaje da se delo za koje se ona može teretiti ne vodi kao krivično, već kao prekršaj. – Prostitucija nije krivično delo nego prekršaj. Samim tim, ukoliko se utvrdi da je pomenuta primila novac za uslugu, protiv nje može da se pokrene samo prekršajni postupak. Zavisno od kvalifikacije dela varira i kazna koja može biti od 30 do 60 dana zatvora, ili novčana kazna od 50.000 do 150. 000 dinara – rekla je Milosavljević. Milomir Marić danas nije odgovarao na pozive Espresa.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: TV Hepi na meti: Danijela je želela seks sa Zmajem
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash