Posetioci online : 19
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
skandal - 29.02.2016
Miki rijaliti zvezda dobio 6 meseci zatvora! VIDEO!

BEOGRAD – Treći osnovni sud u Beogradu usvojio je danas sporazum o priznanju krivice između tužilaštva i poznatog učesnika raznih rijalitija Miki Đuričića, prema kojem je Đuričić za uslovnu zatvorsku kaznu priznao da je u rijalitiju „Maldivi“ udario pevača Ivana Gavrilovića. Sud je na osnovu nagodbe između Trećeg osnovnog tužilaštva doneo presudu kojom je Đuričić uslovno kažnjen sa šest meseci zatvora sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja. Portparol Trećeg osnovnog suda u Beogradu Igor Veličković rekao je Tanjugu da je presuda pravosnažna pošto su se stranke odrekle prava na žalbu.
Tuča, zbog koje je Đuričić bio izbačen iz tog rijalitija, dogodila dok se u programu emitovanom uživo na jednog televiziji za nacionalnom frekfencijom, kada je Đuričić izazvao incident i fizički nasrnuo na nekadašnju dens zvezdu Ivana Gavrilovića i udario ga pesnicom. Reagovalo je i tužilaštvo, koje je Mikiju na teret stavilo nasilničko ponašanje. S obzirom na da je kazna uslovna, Miki neće morati da provede šest meseci u zatvoru, ukoliko u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.
Pogledajte taj video kada je došlo do obračuna između rijaliti zvezda:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Miki rijaliti zvezda dobio 6 meseci zatvora! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash