Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Mar.2019

sve što ste hteli da znate
sex - 03.01.2016
REKORD OBORILA: Spavala sa 990 muškaraca u jednom danu! VIDEO!

Postoje raznorazni rekordi, a po necemu su i jedinstveni! Ovako nešto niko ne bi ni sanjao da je moguće, makar kada je u pitanju seks, zato što se mnogi žale na polnu nemoć, kao i druge slične stvari, koje ih onemogućuju da dožive bilo kakav orgazam... Ova lepotica je puno ranije najavljivala ovaj njen skoro nemogući podvig, ali ipak je u njega čvrsto verovala i na kraju je i uspela. Mlada amerikanka se okitila titulom *Kraljice seksa*!
Lisa Sparks je poznata američka pornografska glumica koja je odlučila da privuče pažnju javnosti obaranjem vrlo bizarnog rekorda – seksom sa što većim brojem muškaraca u jednom danu.
Rekord je postavljen 2004. godine na poljskoj seks konvenciji, kao deo Trećeg svetskog gengbeng takmičenja.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: REKORD OBORILA: Spavala sa 990 muškaraca u jednom danu! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash