Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
skandal - 31.12.2015
DARA BUBAMARA: Pomoću moji golih fotki hteli su da mi smeste, a ja dobila milion fanova! VIDEO! GALERIJA FOTKI!

Neverovatno ali istinito, Dari Bubamari renomiranoj Zvezdi folka, hteli su da naškode, ali desilo se ono suprotno, ova pevačica je dobila, vi verovali ili ne, čak million novih fanova! Kako se to desilo? Nakon skandaloznih fotografija objavljenih u javnosti na kojima je potpuno gola, pevačica je prvi put otvorila dušu i otkrila da sada ima više fanova, kao i da je jača žena.
Jeste cena slave, ali moglo je i bez toga. Hteli su da mi nanesu zlo, a meni se vratilo na dobro. Dobila sam još milion fanova koji su me podržali - kaže za „Blic” Dara Bubamara, a na pitanje kako je njen suprug reagovao kada je video fotografije, ona kaže: - Milan se nasmejao. Jeste, bili smo besni i pitali smo se odakle im fotografije i ko im je dao. Strašno je to što mi se desilo. Ipak sam ja porodična žena, imam sina, da tek tako budu objavljene te moje fotografije. Priznajem, ja sam na njima, ali da budemo iskreni, svako od nas ima tako nešto u telefonu. Neko se slika, neko ne. Eto, ja se slikam. Šta ću, vatrena sam žena. Ništa loše ne radim, te fotografije šaljem mužu i on meni, pravda se Dara, koja nije mogla mirno da posmatra situaciju u kojoj se našla.
- Ja sam borbena žena, ali kada su fotografije izašle, plakala sam dva, tri dana. Ali, život ide dalje. Zlonamerni ljudi nisu mogli da mi nanesu štetu, jer se dobrom čoveku uvek dobro vrati - poručila je Dara. Ona otkriva da se i u toj neprijatnoj situaciji desilo nešto što ju je nasmejalo. - Bila sam tih data tužna i patila, a onda se javljaju moji drugovi i drugarice i kažu: „Mi ćemo ih tužiti.” Ja u šoku. Pitam zašto, oni kažu: „Zato što su ti stavili zvezdice.” Smejem se i kažem sebi: Daro, čemu nerviranje - priseća se ona.
Podržale su me i koleginice s kojima ne pričam Osim prijatelja, Dara je imala podršku i koleginica. - Baš dosta me je koleginica zvalo, pa čak i one sa kojima ne pričam. Podrška mi mnogo znači, jer je to što mi se desilo veoma ružno. Seka Aleksić mi je pružila najveću podršku. Seka je divna - kaže Dara.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: DARA BUBAMARA: Pomoću moji golih fotki hteli su da mi smeste, a ja dobila milion fanova! VIDEO! GALERIJA FOTKI!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash