Posetioci online : 112
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 07.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
afera - 21.12.2015
Rešena afera: Balerina kazala otvoreno dali čeka bebu od Kristijana! VIDEO!

Afere niču jedna za drugom i prodaju novine kao alva, tako da mnogi ljudi koji kupuju žutu štampu i ne dodju do glavnog trča koji ih uzbudjuje! Istina se veoma vešto markira, jer to jeste i cilj, prodaja je glavna stvar, zato se treba poslužiti lukavstvom... Jedna od velikih afera je i dalje aktuelna a to se tiče Balerine i Kristijana i eventualno njihovog zajedničkog deteta koje je na putu,a začeto je na "Farmi 6" katastrofa!
Gostujući na TV Pink Jelena se dotakla medijskih pisanja o njenoj trudnoći, i jednostavno devojka je rešila da otvori karte... Balerina i glumica Jelena Milošević gostuje upravo na TV "Pink" gde odgovara na pitanja gledalaca sa nekoliko bivših farmera. Ona je govorila i o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. U vezi sa tim, dotakla se raznih medijskih pisanja, između ostalog, i onih koji se tiču njene navodne trudnoće. balerina je konačno otkrila da li nosi Kristijanovo dete. - Sve što se pisalo o meni i Kristijanu nije tačno, pa i to da sam trudna - rekla je balerina.

Farma 6/Balerina: nisam trudna sa Kristijanom... by zadkostellbo
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Rešena afera: Balerina kazala otvoreno dali čeka bebu od Kristijana! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash