Posetioci online : 117
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
skandal - 21.12.2015
KRISTIJAN NA DELU: Kresnuo Staniju na stolici! VIDEO!

Kristijan Golubović više ne može da se kontroliše, pa je tako po ko zna koji put navalio na Staniju... Kažu psiholozi da energija koja se gomila ili nakuplja, da jednog trenutka kada nema gde da ona mora sama od sebe da bude izbačena, da li spontano eksplozivno ili namerno, svejedno je, ona kreće!
- Moja Standžo, sviraš ti ku.cu za male pare! Treba tebe odrati kao Mujo jarca! Da ti pokaže čika kako ide kod tebe - rekao je Golubović, a zatim dohvatio Staniju i simulirao seks u radionici. Stanija se sve vreme smejala, ali je u jednom momentu pogledala u kameru, gde se videlo da joj je neprijatno.

Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: KRISTIJAN NA DELU: Kresnuo Staniju na stolici! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash