Posetioci online : 130
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
zonasum - 19.12.2015
Pakleni dani na zemlji 2016: Dolazi velika opasnost za čovečanstvo! VIDEO!

Velika opasnost se poalko ali sigurno nadvija nad celokupnom zemljom, mnogi to ne shvataju ozbiljno, ali ono što će se tek dodgoditi veoma zabrinjava i ujedno upozorava sve ljude na svetu da se ne igraju sa nekim stvarima, i da na vreme preduzmu konkretne korake da bi se moguća nadolazeća katastrofa makar ublažila! - Prognoze nam govore da ćemo do kraja 2016. godine, imati tri rekordne ili skoro rekordne godine za redom u kojima postoji porast globalne temperature - kazao je Adam Skaife sa Britanskog meterološkog institute.
Naučnici sa Britanskog meterološkog instituta (BMO) predviđaju da će 2016. godina biti toplija nego prethodna, što znači da će ona biti najtoplija ikada.
Globalna temperatura će biti veća za oko jedan stepen Celzijusa. – Prognoze nam govore da ćemo do kraja 2016. godine, imati tri rekordne ili skoro rekordne godine za redom u kojima postoji porast globalne temperature – kazao je Adam Skaife, prognostičar BMO-a. Skaife kaže da je porast globalne temperature rezultat globalnog zagrevanja, za koje je kriv čovek, i posledica vremenskog fenomena El Ninja.
– Prognoze se temelje na ključnim pokretačima globalne klime, ali ne uključuju nepredvidive događaje, poput velikih vulkanskih erupcija, koje mogu doprineti privremenom učinku zahlađenja – dodao je Adam.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Pakleni dani na zemlji 2016: Dolazi velika opasnost za čovečanstvo! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash