Posetioci online : 171
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 05.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
afera - 19.12.2015
ŠOKANTNO: Napustila mila milionera sa gomilom zlata!

BEČ - Austrijski milioner koji oženio prostitutku posle samo dvosatnog druženja sada je ostao bez prebijene pare nakon što ga je supruga napustila kada je imao saobraćajnu nesreću. Nekada bogati biznismen Klaus Švajkert (57) kaže da je Lucija (27) najpre počela sve ređe da dolazi u bolničke posete, da bi ga na kraju napustila nakon što se vratio kući sa lečenja.
Podsetimo, nesreća se dogodila nepunih mesec dana posle venčanja i samo dve nedelje pred odlazak mladenaca na medeni mesec. Švajkert je bio prebačen u bolnicu u Sankt Peltenu gde su lekari konstatovali prelom rebara i povredu kičme zbog čega se strahovalo da će ostati paralisan.
Imao je tri operacije, ali se posle višemesečnog lečenja i rehabilitacije oporavio. Žena ga je, međutim, u međuvremenu ostavila. Ona sada, navodno, ima novog dečka, a iz Klausove kuće pokupila je skupoceni nakit, potpuno novi "audi A8" i još vrednih stvari. "Situacija je sada prilično daleko od dobrog", izjavio je jedan od Klausovih prijatelja za lokalne novine. Kako kaže, gotovo sva Klausova ulaganja su propala, a on se odao alkoholu.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ŠOKANTNO: Napustila mila milionera sa gomilom zlata!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash