Posetioci online : 118
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 17.12.2015
Zorica otkriva: Žena treba da zna kad da ćuti!

Bračni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš novogodišnju noć provešće zajedno, dok je prvi dan nove godine rezervisan za poklone. Međutim, od 31. decembra njima je važniji datum 14. april, dan kada su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav i taj dan slave. Brunclikovoj često postavljaju pitanje kako uspeva da sačuva brak sve ove godine, a ona je odlučila da uputi savet svim ženama - Kažu da mi imamo idealan brak. Znate šta je važno? Da žena ućuti u pravom trenutku. I da iskoristi pravi trenutak kad će sve to reći što nije rekla onda. To savetujem i svoje ćerke. Mogućnost uspešnog braka je poštovanje. Vodite računa o ružnim rečima - nemojte ih izgovarati - izjavila je popularna pevačica u emisiji "Premijera".
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Zorica otkriva: Žena treba da zna kad da ćuti!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash