Posetioci online : 13
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Mar.2019

sve što ste hteli da znate
sex - 13.12.2015
RASTURAO JE U UČIONICI: Profesor snimao seks sa učenicom (VIDEO 18+)

Nastavnici i profesori sve više se odaju dodatnim aktivnostima koje nisu predmet njihove nastave. Jednostavno neke stvari se dese i to kada to najmanje očekuju od nekoga, pogotovo od profesora sa vrhunskim ugledom skoro kod svih, ali se i to čudo ipak ponekad odigra pa nas sve zaprepasti i ostavi bez teksta!
Ali krenimo ispočetka, ovako se odigrala celokupna istinita priča, i to nedavno! Svi u školi bili su iznenađeni kada se jedan dan profesor nije pojavio na času.
Niko nije znao zašto je dobio otkaz, ali ubrzo se sve saznalo. Naime, u jednoj američkoj školi društvenom mrežom Fejsbuk kružio je snimak u kojem se vidi kako pomenuti profesor ima seksualne odnose sa svojom učenicom.
Snimak je brzinom munje došao i do vrha škole, koji je bez imalo razmišljanja odlučio da profesoru odmah da otkaz. Nakon toga, svima je bilo jasno zašto se profesor nije pojavio na svom radnom mestu.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: RASTURAO JE U UČIONICI: Profesor snimao seks sa učenicom (VIDEO 18+)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash