Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 13.12.2015
NEVEROVATAN POKLON: Iznenadila ćerku sa 100.000 eura! Ovo može samo Vesna Zmijanac!

"Od viška glava ne boli", tako kažu u mnogim narodnim izrekama širom sveta, važno je taj višak pravilno raspodeliti, što je i na svojstven način učinila naša estradna zvezda koja je poznata po mnogim hitovima koji i dan danas ostavljaju mnoge slušaoce bez daha. Treba birati pravi trenutak za poklon, i darovati ono što osoba voli - kaže, naša renomirana mega pevačica, Vesna Zmijanac.
Vesna Zmijanac nije žalila para i spremila je skupoceno iznenađenje za svoju ćerku. Poznato je da Vesna Zmijanac ne štedi kada je njena ćerka Nikolija u pitanju, i svojoj mezimici je za Novu godinu poklonila luksuzni stan u centru Atine!
Vesna, koja već decenijama, većinu zarađenog novca ulaže u nekretnine, nedavno je odvela Nikoliju u glavni grad Grčke, i ćerki prepustila da sama izabere stan po svojoj meri, za koji je ponosna mama iskeširala od 80.000 do 100.000 evra! Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NEVEROVATAN POKLON: Iznenadila ćerku sa 100.000 eura! Ovo može samo Vesna Zmijanac!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash