Posetioci online : 110
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 07.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
afera - 12.12.2015
RADA OTVORENO: Volim političare zbog diskrecije, još da nađem nekog šeika!

"Dani brzo prolaze, ali me jednostavno ispunjavaju političari koji su odani i cene svaku vrstu diskrecije" - kaže estradana umetnica Rada Manojlović. Pevačica Rada Manojlović je čest gost na privatnim zabavama političara, ali kako kaže, nikada ne otkriva ko je od moćnika dao najveći bakšiš ili koju pesmu je tražio da mu ona otpeva.
- Gotovo niko ne voli da se priča koliko je para potrošio kad se opustio i kako se ponašao. Mislim da je nepristojno govoriti o tome - kaže Rada Manojlović
– Političari me vole zbog toga što sam diskretna, jer nikada ne pričam ko je dao koliki bakšiš ili koja mu je omiljena pesma.
Ma, svima sam omiljena. A kako i ne bih bila kada znam sve pesme i umem sa ljudima – priča Rada i dodaje da nikada ne bi otkrila koji političar je najgalantniji.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: RADA OTVORENO: Volim političare zbog diskrecije, još da nađem nekog šeika!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash