Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
zonax - 29.11.2015
NEVEROVATNO: Borbe u Siriji promatraju VANZEMALJCI! VIDEO!

Na snimku se vide dva neidentifikovana leteća objekta, koja pri velikoj brzini lete paralelno iznad mesta eksplozije. Ufolozi su identifikovali dva NLO na snimku bombardovanja položaja terorističke organizacije koja sebe naziva „Islamska Država” u Siriji od strane bespilotne letelice ruske acijacije, pišu mediji, a prenosi Ruska reč. Na snimku se vide dva neidentifikovana leteća objekta, koja pri velikoj brzini lete paralelno iznad mesta eksplozije, piše „Rosijska gazeta”, pozivajući se na britansko izdanje „Express”.
NLO su prvi otkrili ufolozi iz Meksika. Oni su videli neidentifikovane objekte u reportažama kanala „Russia Today”. Zatim je video sa njihovim komentarima objavljen na YouTube.
„Vidimo dva NLO koji se kreću u blizini bespiotne letelice. U vreme bombardovanja, ove slike nisu bile vidljive golim okom, ali su primećene uz pomoć infracrvene kamere”, rekao je mekasikanski ufolog. Na video snimku se zaista vide dva objekta. Ufolozi smatraju da to ne mogu biti delovi aviona, jer je njihovo kretanje simetrično i ravnomerno. Britanska štampa je otišla još dalje. Tako izdanje „Express” piše da NLO-i pažljivo prate operacije ruske avijacije u Siriji i navodi druge primere, kada su „vanzemaljci” nadgledali vojne operacije i čak intervenisali.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NEVEROVATNO: Borbe u Siriji promatraju VANZEMALJCI! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash