Posetioci online : 132
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
star - 29.11.2015
ŽIVEĆE OVDE: Severina i Igor pokazali svoj budući dom!

Jedna od napopularnijih svadbi, skoro svi kažu, decenije je prošla od strane medija širom Balkana vulkanski zapaženo! Severina Vučković i Igor Kojić za dva sata izgovoriće sudbonosno "da", a kako saznajemo živeće na relaciji Zagreb- Beograd. Dok budu u Beogradu, supružnici će živeti u domu Igorovih roditelja, pevača Dragana Kojiće Kebe i njegove supruge Olje. Severina je često u domu Kojića i tamo se već oseća kao kod kuće, a u domu boravi i njen sin Aleksandar s kojim je Igor uspostavio roditeljski odnos.
Budući bračni partneri, će posle svadbe boraviti nekoliko dana u Beogradu, a onda će otići do Zagreba. Inače, Severina se raduje što će postati mlada, s obzirom na to da je do sada pet puta pokušavala da bude udata, ali joj nijednom nije pošlo za rukom da to i postane dok nije srela Igora Kojića.
Lepa Hrvatica sa prošlim verenikom, kraljem bakra Milanom Popovićem ima sina Aleksandra. S Milanom, pevačica nije ostala baš u najboljim odnosima, pa se trenutno sude oko alimentacije. Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ŽIVEĆE OVDE: Severina i Igor pokazali svoj budući dom!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash