Posetioci online : 114
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Mar.2019

sve što ste hteli da znate
sex - 28.11.2015
ZABORAVILA DA SE OBUČE: Usred zime izašla je gola usred grada! VIDEO!

Ovako nešto se ne dešava svaki dan, zaista i treba dosta hrabrosti da na minus 10 stepeni izadjete napolje u garderobi, a kamo li bez nje! Ova žena odlučila je da se prošeta gola kao od majke rođena, i treba joj čestitati na takoj smelosti i samo pouzdanju, a nismo daleko ako kažemo da je to i veliko herojstvo, mada samo ona dobro zna kako se osećala u tim trenucima... Mada postoji narodna izreka: "U zdravom telu, zdrav duh."
Snimak je napravljen u Kini i propraćen je uzvicima neverice zbog čega je žena izašla napolje bez ičega na sebi. E, sad moguće je da je u pitanju zaboravnost, pa je zaboravila da se obuče. A takođe je zaboravila i da je napolju zima i da je hladno. Ipak, autor snimka tvrdi da je ona izašla napolje da vežba. E, pa ako je zbog vežbe, onda je u redu. U zdravome telu zdrav duh, kažu. Nakon ovoga izleta, ili joj je duh ozdravio, ili joj se telo razbolelo.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: ZABORAVILA DA SE OBUČE: Usred zime izašla je gola usred grada! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash