Posetioci online : 131
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
szona - 05.11.2015
NAJBOGATIJI BOSANAC: Podigao sam pištolj i pomislio najbolje bi bilo da umrem!

Pero Gudelj, vlasnik FIS-a iz Viteza i najbogatiji Hrvat u BiH, polako se oporavlja od pokušaja samoubistva od pre tri meseca. Pre više od dva meseca probudio se iz kome, a sada se vraća u bolnicu u Sarajevu, gde će biti podvrgnuti operaciji glave i estetski nadograditi deo lobanje koji je izgubio. Gudelj je objasnio zašto je pucao sebi u glavu. - Sećam se svakog svega - i dana, mesta. U detalj mogu opisati kako sam sebi pritisnuo pištolj na slepoočnicu . Teško mi je bilo u tom trenutku, pomislio sam samo da mi je najlakše da uzmem sebi život. Toga ću se sećati do kraja života, pokajao sam se do sada 300 puta što sam digao ruku na sebe zbog problema sa ženom i problemčića u poslu - počeo je svoju priču Gudelj, inače omiljeni tajkun u srednjoj Bosni - Sve je tinjalo u meni dva meseca. Došao je, ipak, trenutak kad sam to odlučio. Dok sam držao pištolj na čelu, pomislio sam da je najjednostavnije da umrem. S decom sam imao vrlo dobre odnose, sarađivali smo lepo. Deca su me slušala, i ja njih. Znao sam da im nedostaje majka. Ona se dugo nije javljala, čak nije ni pokušala da dođe. Sve se skupilo u tom trenutku i desilo se to što se desilo. Nisam mogao više - kaže Gudelj koji je neko vreme bio i na lečenju zbog psihičkih problema. Pogotovo je sve kulminiralo pošto ga je napustila supruga Snježana.. - Želeo sam fin brak sa Snježanom. Hrvoje Kraljević umešao se u naš život. Kraljević je bio direktor u jednoj našoj firmi. Došao je tu iz sumnjivih razloga, da uništi FIS. On je jedan deo FIS-a pokrao i otvorio sebi firmu nedaleko od FIS-a. Ta je firma sad propala. Koliko sam mogao da čujem, taj Kraljević diriguje s mojom bivšom ženom, ne da joj da viđa decu, posebno ne mene. Ima toliki uticaj da joj ne dozvoljava da nas kontaktira. Koliko znam, bila mi je u poseti dva ili tri puta. Toliko je drzak. Znam da je bila u Sarajevu kad sam se ja taj dan iz kome probudio, nisam bio svestan da je bila tu, blizu... Gudelj je, kako tvrdi, ponovno pun elana i želje za životom. Sada mu je jedina briga operacija koja sledi. - Rana na slepoočnici je bila velika. Napraviću sliku kako mi sad izgleda rana. Udubljenje je veliko. Nadam se da će operacija dobro proći i da će to izgledati dobro. Time bih posavetovao sve da nikad ne pokušaju da urade ovo što sam ja. Nije vredno. Možda sam trebao da budem aktivniji, da nađem ženu koja bi me razumela, i ja nju, da krenem u novi život, ali, jednostavno, nisam mogao tad - zaključio je Gudelj za Dnevni avaz. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NAJBOGATIJI BOSANAC: Podigao sam pištolj i pomislio najbolje bi bilo da umrem!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash