Posetioci online : 114
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
szona - 01.11.2015
BABA ŽIVANA: Na farmu su bačene čini i ona je ukleta! VIDEO!

Rijaliti šou Farma od početka emitovanja kao da je ukleta i donosi samo nesreću i bedu takmičarima. Po svemu sudeći, kako tvrdi baba Živana-Žika Pantović, koja ima 84 godine i jedna je od najstarijih žiteljki sela Lisović u opštini Sopot, farmere čeka još neprijatnosti i nesreća s obzirom da, kako je rekla, svi znaju da su „tu nečiste sile umešale prste“. „Nije slučajno što se oni tamo svađaju. Na imanju i okolnim njivama nikad ništa nije uspevalo. Šta god bi se posadilo, osušilo bi se. I sa vodom je isto. Svaki bunar presuši. Pričalo se da su neki ljudi prokleli bivšeg vlasnika koji je bio nezgodan čovek, mnogima se zamerio. Gledam one ljude na Farmi i samo čekam da se dogodi neko zlo. Svi se razboljevaju. I da vam pravo kažem, ne čudi me. Biće tu još muke“, kaže baba Žika.
Evo što se sve do sad događalo. Naime, samo dan pre nego što je trebalo da uđe na imanje u Lisović pevač Nedeljko Savanović, poznatiji kao Neđo sa Manjače, preminuo je. Pevač je bio najavljivan kao jedan od učesnika Farme 6.
Dan pred početak rijalitija pevačica Danijela Stoiljković Ela (35) ostala je bez supruga Aleksandra Stoiljkovića! On je preminuo od posledica srčanog udara, koji mu se dogodio 10 minuta nakon što je dovezao Elu u Šimanovce, gde je trebalo da bude u karantinu zajedno sa ostalim učesnicima. Aleksandar je dovezao suprugu ispred studija, gde su se pozdravili. Poželeo joj je sreću i rekao da će joj biti najveća podrška tokom rijalitija. Nakon toga krenuo je svojim automobilom nazad ka Beogradu, ali je još u Šimanovcima stao na pumpi kako bi kupio sok. Prilikom izlaska s pumpe, pao je, pa su prisutni pozvali Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt uzrokovanu srčanim udarom. Novopazarski pevač Semir Džanković, koji je na imanje stigao pre dve nedelje, morao je da napusti Farmu zbog smrti očevog brata za kog je bio veoma vezan i smatrao ga je drugim ocem. „Moja porodica ima divne odnose sa bliskom familijom. Mi smo živeli maltene kao jedna porodica, stric je živeo u kući preko puta moje i bio mi je kao drugi otac“, ispričao je Semir za medije.
Nisu samo smrtni slučajevi u pitanju, na imanju su neprestano svađe, tuče i nasilje, ali i bolesti. Tako je maneken Nikola Jovanović (25), zaštitno lice jedne domaće modne kuće, uhapšen je zbog sumnje da je silovao školsku drugaricu Beograđanku R. Š. (25)! Jovanović se sumnjiči da je R. Š. seksualno zlostavljao u noći između ponedeljka i utorka, posle proslave koju je njegov drug Rade Lazić, takođe maneken, napravio povodom ulaska u rijaliti „Farma“. Jelena Krunić je morala da napusti rijaliti zbog privatnih problema o kojima nije želela da priča. „Nije u pitanju ništa tragično. Imam neku privatnu stvar koju ne mogu da odložim i to moram da odložim“, rekla je Jelena. Ona je zadobila povrede glave kada je Kristijan napao Tijanu Đuričić pa je morala da interveniše Hitna pomoć.
Pevačica Anabela je napustila imanje zbog zdravstvenih problema, odnosno alergije od koje je dobijala gušenje. Hitna pomoć je više nego puta morala da reaguje i dolazi do farme kako bi pružila pomoć pevačici, a kada su stigli rezultati, savetovano joj je da lečenje nastavi van farme.
Kristijan Golubović se nekoliko puta posekao, a jednom je morao da bude odveden do bolnice jer povredio prst i posekao nervne završetke na jagodici prsta zbog čega mu je krv lila na sve strane.
Zorica Marković je dva puta je morala da traži lekarsku pomoć, a poslednji put je jedva izvukla živu glavu kada nije mogla da dođe do vazduha i umalo se ugušila. Farmeri su je odveli do kapije gde su je preuzeli lekari Hitne pomoći. Posle napada gušenja, pevačica je odlučila da se više ne vrati u rijaliti.
Bojana Stamenov je dva puta imala napad gušenja. Pevačica, koja inače ima problem sa dijabetesom, zbog čega pije lekove, dodatno je uništila zdravlje nerviranjem na imanju, i povremeno ima i napade astme. Jednom prilikom zamalo nije umra kada su farmeri zagubili njenu pumpucu. Nastala je opšta panika, jer je Stamenova potpuno ostala bez vazduha. Drugi put ju je Kristijan toliko stegao kada je pokušao da je podigne da je ostala bez vazduha, pa su joj farmeri dodali pumpicu kako bi povratila dah. Maja Nikolić je otkako je došla u Lisoviće ide po doktorima. Prvo je operisala mladež na leđima, a pre nekoliko dana morala je da operiše i umnjake jer od bolova i upale nije mogla da funkcioniše.
Poslednja koja je napustila imanje je Jelena Milošević Balerina kojoj je Kristijan Golubović slomio nos. Iako je balerina rekla da se okliznula i pala, žestoki momak je rekao da će radije da prizna da ju je udario nego da se okliznula jer je to laž. „U nos je dobila džezvu i lonac, sve se brzo odigralo“, priznao je farmer.
I maneken Rade Lazić morao je na ušivanje jer se posekao tokom žurke kada je, pošto je malo popio, udario u luster i posekao ruku. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: BABA ŽIVANA: Na farmu su bačene čini i ona je ukleta! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash