Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
star - 31.10.2015
NA JAHTI: Una Grujić u vreloj solo akciji! FOTO +18

Kada nazdravlja ovako senzualna lepotica stvarno nije lako svakome da obuzda strasti... Na svetlo dana isplivale su dosad neobjavljene fotke Une Grujić, napravljene u privatnoj režiji, na jahti jednog njenog prijatelja.
Učesnica serijala Hotel Maldivi poznata po svom performansu u martini čaši, na fotkama je pokazala i da ume da pozira, ali i da nema problem da se snađe kad muškarca nema pored nje! A i kad ima...
Ko je bio s druge strane objektiva, ova učesnica serijala Hotel Maldivi vešto krije, ali priznajemo da su slike prilično - hot!
Očigledno se isplati učestvovati u rijalitijima apsolutno bilo gde, jer su to TV emisije koje su očigledno najgledanije na svetu, tako da popularnost bilo kome ne gine... Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NA JAHTI: Una Grujić u vreloj solo akciji! FOTO +18
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash