Posetioci online : 119
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 31.10.2015
U POKUŠAJU: Brenin sin pokušao da ismeje Zoricu Brunclik!

Viktor Živojinović objavio foto montažu na kojoj je pevačica predstavljena kao - Brus Li. Mlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović ismejao je maminu koleginicu Zoricu Brunclik na društvenoj mreži Instagram. Naslednik pevačice i tenisera Bobe Živojinovića objavio je fotografiju bivše članice žirija takmičenja "Zvezde Granda“ na kojoj je njena glava pomoću fotošopa stavljena na telo Brusa Lija. U potpisu stoji Zorica Brus Li.
Fotografija je za samo nekoliko sati postala pravi hit na internetu, ali to ne treba da čudi pošto Brenin naslednik ima skoro 5.000 pratilaca na Instagramu.
Njegovi pratioci su se ludo zabavili komentarišući ovu fotku, koja je počela masovno da se deli na društvenim mrežama.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: U POKUŠAJU: Brenin sin pokušao da ismeje Zoricu Brunclik!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash