Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 20.Mar.2019

sve što ste hteli da znate
karaoked - 25.10.2015
JEDINSTVENA KARAOKA: Aca lukas-Upali svetlo!

Podsetimo se kako je to bilo nekada kada je Aca Lukas sasvim zasluženo trijumfovao i osvoji ovaj prestižni festival: Aca Lukas, pobednik drugog Grand festivala, koji je nekada u subotu bio održan u studiju Pinka u Košutnjaku, pobedu je proslavio u restoranu „Vila", u društvu članova pratećeg „Folk haus benda", autora pobedničke pesme „Upali svetlo" Nikole Grbića Grbe i menadžera Baneta Obradovića i Žike Jakšića, voditeljke Irine Kruške, i uz pesmu Tome i „Crnih pantera". Od kolega koji su morali da mu priznaju zasluženu pobedu Acinom slavlju pridružio se samo Stevan Anđelković, koji je u poslednjem trenutku ostao bez ijedne nagrade, ali je barem mogao sa „Panterima" da otpeva budući kafanski hit „Pozovite Cigane". U izjavi za Press Lukas kaže da je srećan zbog pobede i tvrdi da 42.500 evra (glavna novčana nagrada od 40.000 i 2.500 evra za najbolji scenski nastup, prim. ur.) neće prokockati, kako mnogi očekuju.
- Aca Lukas nije luzer, niti će to ikada biti - kaže pobednik, i dodaje: - Drago mi je što svi kažu da se vraćam, ali ja nikad nisam ni odlazio. Bio sam oduvek na vrhu i tu ću ostati dok budem mogao da pevam. Onima koji se zlurado šale da ću sad imati novca za kocku, poručujem: ni evro od ove nagrade neće biti prokockan, niti uludo potrošen.
Lukas kaže da mu je bilo puno srce jer je radost zbog trijumfa mogao prvo da podeli sa sinom Lazarom, koji je sve vreme u bekstejdžu sedeo da svog slavnog oca: - Pobedu posvećujem svojoj deci - zaključio je jedan od najboljih srpskih folkera. Pogledajte prvo originalno izvodjenje ove pesme na Grand festival:
Sada možete i da pevate Acinu originalnu karaoku:
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: JEDINSTVENA KARAOKA: Aca lukas-Upali svetlo!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash