Posetioci online : 110
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
stil - 01.08.2013
Pitala je preko 100 muškaraca za seks, više od pola je odbilo!

Mislila je ako je zgodna i atraktivna, da će skoro svaki muški primerak odmah pristati na vruću avanturu sa njom, ipak to se nije desilo! Na njeno zaprepašćenje pojedini su bili neprijatni, dok su neki od njih čak zvali i policiju, uglavnom preovlađivao je smeh tokom celog projekta, jer ovo je bilo mnogo više od bilo kakvog anketiranja!
Normalno, devojka je htela da izvede specijalnu vrstu eksperimenta! Ona kaže - da je njen cilj bio takav da žene mogu da što bolje shvate celokupnu mušku populaciju.
Pojedini su posle prilaza ove lepotice i njenog otvorenog nastupa - zvali čak i policiju, kao što možete videti na slici iznad ovog teksta.Sasvim razumljivo većini se ova preslobodna devojka veoma dopala, ali najverovatnije zatečeni iznenadnom situacijom u kojoj su se našli - ogroman broj muškaraca se nije najbolje snašao, ali zato skoro svi priznaju da im je sve ovo veoma prijalo, a kako i ne bi, mada su svi ipak različiti - pa je zato bilo i krajnje neočekivanih i neobičnih reakcija!
Sadržaj ovog naročitog projekta se satojao u tome da oda prednost otvorenom nastupu, bez obilaženja poput kiše oko Kragujevca - kako se kod našeg naroda kaže, ali nikad kraju prijatnim i neprijatnim iznenađenjima!
Ovaj You tube je za samo dve nedelje pregledalo 3,5 miliona ljudi! To dovoljno govori da je ova moderna vrsta ankete sa muškim polom veoma uspela,iznad ovog teksta je upravo taj video klip, pa ga i vi možete pogledati i uveriti se u ovu sasvim neobičnu priču. Skor svega i glavni zaključak je - da je ipak veći deo muškaraca veoma stidljiv - konstatovala je po završetku ovog neobičnog spektakla, prelepa plavuša!
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Pitala je preko 100 muškaraca za seks, više od pola je odbilo!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash