Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
szona - 20.10.2015
JELENA GOLUBOVIĆ I CRNA MAGIJA: Nije dobro prošao ko mi je ostao dužan pa ni Isidora Bjelica! VIDEO!

Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica, galamila je rediteljka . . . Rediteljka Jelena Golubović, koja je nekada bila učesnik rijaliti šou spektakla Hotel Maldivi, prevršila je sve mere kada je bez imalo osećanja napala književnicu Isidoru Bjelicu, koja se u tom momentu nalazila na lečenju u Švajcarskoj zbog carcinoma.
Dok je Isidora po treći put bila bitku sa opakom bolešću, Jelena je u tadašnjem rijalitiju nastavila da je napada, ne vodeći računa na njeno teško zdravstveno stanje, a sebe predstavlja kao veliku vernicu. Naime, u Maldivima se povela prića o Isidori, a rediteljka je besno rekla da je Isidora dobila što je zaslužila.
"Najviše mrzim kada nemaš ništa za koga da kažeš, onda kažeš dobra je. A ta ista Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica. To sam joj ja i prognozirala. Na tuđim suzama se ne gradi sreća, to je Bjelica uradila", rekla je Goluvobićka.
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: JELENA GOLUBOVIĆ I CRNA MAGIJA: Nije dobro prošao ko mi je ostao dužan pa ni Isidora Bjelica! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash