Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
zonax - 14.10.2015
Američka oficirka pod hipnozom: Vanzemaljci su me kidnapovali, zatim i silovali! VIDEO!

Ljudi su danas nepoverljivi, možda sa razlogom i to opravdano, ali neke neobične stvari su se ipak odigravale oko nas, da tako nešto ne bi procurelo u javnost, potrudile su se kontraobaveštajne službe velikih zemalja koje i te kako znaju da sakriju važne stvari od očiju celoga sveta, samo ako imaju interesa, a u ovom projektu su to zaista imali! Sve ove šokantne incidente otkrila je tek nakon što je hipnotisana. U intervjuu Islej tvrdi da je odvedena u svemir osam do deset puta tokom nekoliko meseci tokom nekoliko godina njenog rada u Nevadi Niara Terela Islej bivši oficir američkog vazduhoplovstva, tvrdi da je oteta od strane vanzemaljskih gmizavaca koji suje silovali na Mesecu bezbroj puta kada je imala samo 25 godina. Ona je tada radila kao oficir za praćenje radara i kaže da je "humanoid sa repom" odveo u tajnu bazu na suprotnoj strani Meseca. Tamo je naterana da ima seks sa vanzemaljcima i da podiže kutije.
Gospođa Islej ne seća se mnogo o njenom radnom mestu na Tonopa Testu u Nevadi, ali kaže da se jasno seća kako je obezbeđenje silovalo pred ostalima dok su joj u vrat ubrizgali misterioznu drogu u podzemnom bunkeru neke vrste. Sve ovo se navodno dogodilo pre nego što je silovana na Mesecu, kaže ona. Dodaje i da su je prenosili kao seksualnu igračku među reptilima.
Sve ove šokantne incidente otkrila je tek nakon što je hipnotisana. U intervjuu Islej tvrdi da je odvedena u svemir osam do deset puta tokom nekoliko meseci tokom nekoliko godina njenog rada u Nevadi.
Pored toga, ona kaže da je videla "sive vanzemaljce" koji pomažu sa radom na iskopavanju tamnijih delova Meseca. Prema njenim rečima, drugo ljudsko osoblje bilo je primorano da pomaže reptilima u njihovom radu na Mesecu. Očigledno, vanzemaljci su širili svoju vojnu bazu na Mesecu, barem prema Islej. Posle otmice, kaže da je njena memorija izbrisana, ali se seća da su otmice i silovanja prestali 1980. godine.
Tokom hipnoze, Islej je osvežila svoju memoriju sa detaljima o zlostavljanju koje je doživela na Mesecu. Njen otmičar "bio je humanoid i imao je rep,"rekla je, sa sve žutim očima. Islej nije jedina osoba sa ludim vanzemaljskim pričama o otmicama kao što je ova. Ostale vamzemaljske teorije zavere ukazuju na to da je američka vlada pomagala u ovim otmicama. To je razlog zašto, kažu teorije, zašto zvaničnici ne istražuju tvrdnje o svojim zaposlenima i bivšim osobljem.
Pogledajte i drugi video:
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Američka oficirka pod hipnozom: Vanzemaljci su me kidnapovali, zatim i silovali! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash