Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
alternativam - 12.10.2015
NEVEROVATNA TAJNA: Izlečite upalu slepog creva za 5 sati, čir za 9 dana!

Ovakve tajne su zaista jedinstvene i posebne, do njih se teško dolazi, jer je očigledno praktika da ljudi idu pod nož, misli se na hirurške intervencije jer se za to daje veći novac! Normalno da se ne isplati farmako mafiji da im na ovako jednostavan način neko rešave probleme, nažalost danas se sve vrti oko novca! U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama" ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za izlečenje dijareje, upale slepog creva (bez hirurške operacije), salmoneloze. Da li ste znali da čir naželucu možete izlečiti za sedam dana, a dijareju i upalu slepog creva za samo pet sati?
Molimo Vas da obratite posebno pažnju na pripremu ovog Tajnog recepta, zaista sve do detalja treba da bude precizno, da bi ste ubrzo Slavili veliki uspeh u ime vašeg zdravlja!
Priprema: Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, lečenje je počelo.
Primena ovog leka je za svaku bolest drugačija. Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva) lek treba konzumirati na sledeći način: Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše). Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno.
Ako poslije 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.
Za izlečenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza creva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sledeći način: Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.
Ne treba ga piti svakog dan, već svaki drugi – 1,3,5,7...To je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja. Za vreme lečenja – ne smete konzumirati alkohol. Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NEVEROVATNA TAJNA: Izlečite upalu slepog creva za 5 sati, čir za 9 dana!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash