Posetioci online : 114
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
szona - 08.10.2015
RIJALITI PAROVI-NEMANJA SE KUNE: Devojka iscelitelj selo kraj Doljevca, leči sve! VIDEO!

Devojka Iscelitelj kod Doljevca - Nemanja se kune da mu je pomogla! U pitanju je kasna noćna beseda sa Mikijem, Gastozom i novom učesnicom Parova... Nije lako Mikiju, imao je puno, ili se može reći i prepuno životnih promašaja! Učestvovao je u mnogim rijaliti spektaklima i sam nezna zašto ih je svojevoljno napustio, i šta se tada dešavalo njemu i njegovim shvatanjima . . . Nemanja renomirana Grandova Zvezda- nekada, a sada česti gos Happy televizije, mu je predložio da ga odvede do devojke koja poseduje nadprirodne moći, i da samo ona može da isceli njegove probleme u stilu da čak i da dobije decu, koju Miki jarko želi ali eto neda mu se nikako... Mada su došli do zajedničkog zaključka da je nephodan novac da bi se imala deca, a da se na današnje vreme do istog dolazi sve teže i teže. Pevač kaže da on uspeva da zaradi oko 1000 eura svaki mesec, da se plati stan i da ostalo ide na ženu i decu, dok Miki kaže da on jedva sakupi mesečno trista eura i da zato živi na selu.
Kazao je čuveni voditelj emisija raznoraznih, jedna od zadnjih je "Svadba", da ga ne prati sreća, da je u jednom monentu imao u rukama 200.000 eura i da je sve izgubio preko noći! Na to mu je kazao grandovac da ne budali i da mu treba pomoć i to što pre, kao i da ne može svako da mu pomogne nego ova devojka koja živi u jednom malom selu sa detetom a inače je 81. godište. " Ona mi je rekla idi kući, više nedolazi kod mene, za tri dana počećeš da povraćaš, a zatim ćeš ozdraviti, i sve je tako bilo" - tvrdi Nemanja.
Toliko je nahvalio Isceliteljku da je to teško opisati...; sve se odigravalo kasno noću oko 4 izjutra pošto njih nekoliko nije moglo da spava gde su dotakli sve moguće pa i ove škakljive teme. Miki je kazao da ne veruje u te stvari, na šta mu je Nemanja odbrusio da ima da ide i da ne pravi majmuna od sebe jer ,može da ostvari san dobitkom deteta, pa kada umre da zna da je nekoga ostavio i za šta je postojao i obitavao ovom zemaljskom kuglom. Kada uzmeš to malo od dva kila u ruke i kada počneš da ga nosiš videćeš tek tada kako je, i tada ćeš promeniti svoje razmišljanje, ja ti to tvrdim, a ti znaš da Nemanja nikada ne laže, reče pevač. Toplo preporučujemo da pogledate ovaj video:
M.D.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: RIJALITI PAROVI-NEMANJA SE KUNE: Devojka iscelitelj selo kraj Doljevca, leči sve! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash