Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Apr.2019

sve što ste hteli da znate
planeta - 07.10.2015
HAOS U BRISELU: Belgija u krizi, vodeni topovi na sindikalnim protestima!

BRISEL – Briselska policija upotrebila je suzavac i vodene topove tokom današnjih masovnih demonstracija belgijskih sindikata, koji traže bolje uslove rada za svoje članove. Više od 70.000 ljudi prošetalo se danas kroz centar Brisela, u maršu pod parolom “Nama samo mrvice”, koji je organizovala koalicija belgijskih sindikata. Iako je protest uglavnom bio miran, grupa od stotinak lučkih radnika iz Antverpena napala je policijski kordon petardama, kamenicama i flašama, nakon čega su ih policajci rasterali suzavcem i vodenim topovima. Masovan odziv na protest izazvao je potpuni saobraćajni kolaps u Briselu, a gradski prevoz je nekoliko sati bio sasvim zaustavljen. Sindikati od vlade Šarla Mišela zahtevaju da odustane od namere da poveća minimalnu starost za odlazak u penziju sa 63 na 67 godina i obustavi redovne povišice plata u skladu sa stopom inflacije.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: HAOS U BRISELU: Belgija u krizi, vodeni topovi na sindikalnim protestima!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash