Posetioci online : 111
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jun.2019

sve što ste hteli da znate
bilje - 06.10.2015
Ova biljka pouzdano štiti od negativnog zračanja mobilnih telefona kao i drugih uredjaja!

Prevelika izloženost mobilnim telefonima i ostalim vidovima zračenja može ozbiljno da utče na vaše zdravlje, ali postoji biljka koja vam u tome može pomoći. Korišćenje mobilnih telefona izlaže vas nezdravim zračenjima. Prevelika izloženost zračenju vremenom pogoršava vaše zdravlje. Ali od svih tih problema i opasnosti možete se zaštititi ruzmarinom.
Naime, u ruzmarinu se nalazili karnosol, a karnosična kiselina iz ruzmarina deluje kao zaštita koja sakuplja slobodne radikale u telu.
Ruzmarin je antioksidant koji se pokazao kao vrlo delotvoran u sprečavanju i lečenju osoba koje su bile izložene radijaciji. Upotrebom ovako spremljenog ruzmarinovog čaja onemogućava se stvaranje otrova.
Sastojci: Dve kašičice sitno seckanog svežeg lišća ruzmarina i šoljica proključale vode. Upotreba: U šoljicu stavite sveži ruzmarin koji ćete preliti proključalom vodom. Pre uzimanja potrebno je da čaj odstoji 10ak minuta. piti najviše do 3 puta dnevno Dodatni savet: Lekovita svojstva ruzmarina možete iskoristiti i tako što ulje ruzmarina pomešate sa nekim od baznih ulja i tom smesom svakodnevno mažete noge i stopala. Osim toga, preporučuje se i inhalacija. M.D.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Ova biljka pouzdano štiti od negativnog zračanja mobilnih telefona kao i drugih uredjaja!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash