Posetioci online : 14
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Apr.2019

sve što ste hteli da znate
planeta - 06.10.2015
Teroristi u Siriji u potpunom rasulu bacaju oružje i predaju se! Video!

Više od 700 naoružanih terorista opozicije položili su oružje i predali se vladinim trupama u južnom gradu Daraa u Siriji, koji se nalazi u 110 kilometara od Damaska. Jednostavno ne vide svrhu svoje borbe i upotpunom su rasulu i strahu . . .
Na snimaku se vidi ogroman arsenal oružja koji su militanati predali sirijskoj armiji. Tu se nalaze mitraljezi, puške, snajperske puške i municija. Takođe se vidi i veliki broj terorista, koji stoje u redovima pod zaštitom vojske.
Od početka ruskog bombardovanja terorista u Siriji, sve više je boraca koji odlučiju da polože oružje i predaju se vladinim snagama.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Teroristi u Siriji u potpunom rasulu bacaju oružje i predaju se! Video!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash