Posetioci online : 120
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
događaji - 04.10.2015
NEVEROVATAN PODVIG: Vukovi su postavili Pravoslavni krst na dno Crnog mora! VIDEO!

SEVASTOPOLj – Članovi ruskog moto kluba „Noćni vukovi“ postavili su na dnu Crnog mora pravoslavni krsta od pola tone. Uz blagoslov Ruske pravoslavne crkve i pomoć ronilaca krst je postavljen u vodu nedaleko od obale Krima. Otac Tihon koji je učestvovao u akciji kaže da će krst biti mesto na kome ronioci mogu da se pomole Gospodu. On kaže da je ovo prvi podvodni objekat Ruske pravoslavne crkve.
Krst je postavljen na dubini od 20 metara u blizini najstarijeg manastir na Krimu posvećenog Svetom Đorđu. Na površini vode, iznad krsta, postavljena je bova (plovak), koja će služiti kao vizuelni tačka položaja hrama.
Krst težak pola tone obložen je slojem nerđajućeg čelika. On je postavljen na betonsko postoje od tri tone koje je predhodno izgrađeno. Krst je morao biti postavljen na čvrstu i ravnu morsku površinu pa je traganje za najboljom lokacijom trajalo više od mesec dana, a ona je pronađena kod ostrva Fiolent.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NEVEROVATAN PODVIG: Vukovi su postavili Pravoslavni krst na dno Crnog mora! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash