Posetioci online : 111
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
brzevesti - 05.10.2015
Putin planira da pošalje 150 hiljada vojnika u Siriju!?

LONDON – Ruski predsednik Vladimir Putin namerava da pošalje 150.000 vojnika u Siriju kako bi se borili protiv pripadnika Islamske države, javlja „Express.co.uk.“. Ova militantna grupa ima uporište u Raki koju nadzire više od 5.000 boraca Islamske države. „Jasno je da je ovo postala trka za Raku. Rusija želi da zauzme zapadni deo te zemlje, uključujući Raku kao i sva izvorišta nafte i plina oko Palmire“ izjavio je neimenovani izvor za britanski list. Ova najava dolazi samo dan pošto su Rusi bombardovali devet komandnih centara Islamske države i ubili više pripadnika te terorističke grupe. Rusija, međutim, demantuje, da vazdušnim napadima na islamiste u Siriji želi da ostvari ekonomske interese. Ruski premijer Dmitrij Medvedev nazvao je teorijom zavere tvrdnje da Rusija svojim delovanjem štiti tržište za prodaju oružja, kao i da se bori protiv nastojanja Katara da gasovod te države stigne do Sredozemnog mora i zameni snabdevanje Evrope ruskim plinom.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Putin planira da pošalje 150 hiljada vojnika u Siriju!?
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash