Posetioci online : 137
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Aug.2018

sve što ste hteli da znate
itmob - 03.10.2015
KONAČNO: Tviter skida famoznu granicu sa 140 karaktera!

Svi koji koriste Twitter konačno će „prodisati“ kad ta društvena mreža ukine ograničenje od 140 karaktera po tvitu. Izgleda da je taj momenat blizu! Ovo je prvi javio portal Re/Code, a preneli svi IT i ostali mediji, dok su korisnici Tviteraa vest dočekali sa oduševljenjem! Još uvek nema konkretnih najava niti demantija zvaničnog Tvitera, ali pomenuti portal preneo je reči jednog od Tviterovih radnika, koji je želeo da ostane anoniman: „Korisnici su bili veoma jasni u tome šta bi Tviter trebalo da bude i koliko bi mogao da evoluira. Sada kad je tu novi ‘vođa’, Džek, i kaže da je to ok, to pravi veliku razliku“. Danas se korisnici dovijaju na razne načine i koriste različite aplikacije za deljenje više od 140 karaktera po tvitu/poruci. Nažalost, nemamo informacije o tome kada će ovo postati realnost, ali nakon što je taj limit „srušen“ u privatnim porukama, sigurni smo da će biti uskoro. Inače, Tviter svakako mora da napravi neku promenu, jer baza korisnika ne raste, a ovo bi bio sjajan korak!
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: KONAČNO: Tviter skida famoznu granicu sa 140 karaktera!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash