Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
zonasum - 28.09.2015
FRAPANTNA ISTINA: Čovek je snimio bića iz paralelnog sveta! VIDEO!

Šon sa Havaja svakodnevno fotoaparatom uslika duha koji nisu u nekom zasebnom prostoru i vremenu, već da postoje simultano s nama, ali u drugoj dimenziji Šon Hanter sa Havaja tvrdi da ima dar da vidi bića iz druge dimenzije. Naime, on svojim mobilnim telefonom svakodnevno uslika bića iz paralelnog sveta.
Osećaj da nas neko prati posmatra pokušao je da objasni na mnoge načine. Reč je, navodno, o duhovima koji nas posmatraju i čuvaju. Jedna od teorija zagrobnog života jeste i daduhovi nisu u nekom zasebnom prostoru i vremenu, već da postoje simultano s nama, ali u drugoj dimenziji.
Šon Hanter navodno ima dokaz za to, jer na fotografijama koje redovno beleži, primećuje ljude koji nisu fizički prisutni u prostoru, barem u našoj dimenziji. Pogledajte video:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: FRAPANTNA ISTINA: Čovek je snimio bića iz paralelnog sveta! VIDEO!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash