Posetioci online : 18
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
zonax - 25.09.2015
FASCINANTNO: Usred Rusije krugove su ostavili vanzemaljci!

MOSKVA – Zbunjeni „vanzemaljskim šarama“ u polju pšenice stanovnici Omske oblasti poslali su sondu radi istraživanja misterioznih krugova u žitu. U međuvremenu, slični oblici pojavili su se i u Moskovskoj oblasti.
Fascinantni snimci iz drona pokazuju šest prstenova u polju u podnožju Zapadnog Kavkaza. Najveći u nizu krugova ima prečnik od 13 metara, a dva najveća kruga imaju u centrima i kratere duboke pola metra.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: FASCINANTNO: Usred Rusije krugove su ostavili vanzemaljci!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash