Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 10.Apr.2020

sve što ste hteli da znate
razno - 25.09.2015
NEVEROVATNO: On ima devojku koja je starija od njega 60 leta, dok je ljubavnica 23 godine mladja...(VIDEO)

Kajl Džons nikada nije izlazio sa devojkama koje su bile njegovih godina. Jednostavno čovek voli starije i iskusnije, jer mu to godi, dok su mu mladje nedozrele i nerviraju ga! 31-godišnji Amerikanac voli devojke koje su barem duplo starije od njega. Njegova aktuelna devojka 91-godišnja Mardžeri Mekol kaže da je na njega gledala kao na sina dok nisu stupili u intimne odnose. Kajl kaže da su ga uvek zanimale starije žene i da je najmlađa sa kojom je bio imala 12 godina više nego on.
Baka Mardžeri kaže da je odličan osećaj kada se dopada nekom mladom ali i da je fizička strana njihove veze odlična. – On me iznenađuje u krevetu, a iznenadila sam i ja sebe. Sviđa mi se. – kaže Merdžeri. Ali Kajl nije monogamista, druga njegova devojka je 68 godine stara Ana Roland, koju je upoznao preko interneta.
Kajl kaže da većina ljudi misli da se zabavlja sa staricama zbog novca i nasleđa ali da to uopšte nije istina. – Radim to što volim i one to vole – objašnjava Kajl. Kajlov fetiš podržava i njegova majka Sesilija, inače mlađa od svih njegovih devojaka.
– Kada imao 22 godine Kajl je doveo kući devojku koja je imala 50 godina – priča Sesilija. – Kada sa ga pitala zašto voli starije žene, odgovorio je da su zrelije i da sa njima može da razgovara – kaže ova ponosna majka. Kajl se ne obazire na negativne komentare. – Nudim starijim ženama iskustva koja inače nemaju. Nudim im avanturu i zabavne stvari – objašnjava on.
Pogledajte video:
M.D.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: NEVEROVATNO: On ima devojku koja je starija od njega 60 leta, dok je ljubavnica 23 godine mladja...(VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash