Posetioci online : 146
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 07.Jun.2020

sve što ste hteli da znate
szona - 16.10.2015
Neverovatno: Vampiri zaposeli jedno selo kod Vranja, ni policija im ne može ništa! (VIDEO)

Mnoge priče kruže o duhovima, tu su i utvare, paralelni svetovi, ali ovako nešto još niste čuli, jedan vampir teroriše celo selo! Ako ste mislili da je Sava jedini vampir, prevarili ste se! Pored Save, najpoznatiji je na jugu Srbije, Čeda vampir u selu Zlatokop kod Vranja, i priče o njemu važe i danas. Čeda vampir u selu Zlatokop kod Vranja, seje teror i paniku, tako da noću svi meštani drže upaljena svetla i besne pse, ali kažu - da baš ništa ne pomaže!
Radi se o konstantnom strahu koji se zavukao duboko u kosti kod svih seljana, tako da se ne radi o nekoj neslanoj šali, već o veoma ozbiljnom problemu, koji je iz dana u dan sve veći i veći!
Jedan od meštana kaže - samo da legnem i evo njega, tropne nešto, uhvati me kao struja, počnem da se gušim, i jedva doživim jutro. Ta struja kao da te postepeno ubija, kreće od nogu pa nagore, trese me postepeno i okreće, radi samnom šta hoće . . .
Druga žena tvrdi - Bilo je pet minuta do tri, osetim njegovo prisustvo, on je nevidljiv, u pojedinim trenucima - počne cela soba da se ljulja, i počinje da me davi ili guši, brže kažem mužu upali svetlo ili sam gotova, brže ili će biti kasno . . .
Hoću da vičem a ne mogu da vičem, ljujlalo se ćebe, ormani, prozori su se tresli, srce je htelo da mi iskoči od straha, pogledaj ispod kreveta, da se Čeda nije sakrio ispod kreveta, ma pravi užas!
Treći meštanin, je sa velikim strahom ispričao trazumatičnu priču. Bio sam gola voda, to mi se dogodilo noću u dvanest i petnest minuta, kada su mi bile ruke preko jorgana, napala me kao struja, i tek sto sam zaspao, osetio sam gušenje kao da hoće da me udavi. Četvrti meštanin, je sve doživeo još haotičnije - Kažu mi turaj trnje bocke, ja ne mogu da spijem uopšte, čekam ga da vidim šta je, nema ništa, stavio sam i granje, na vrata sve i svašta da se zaštitim, u subotu ga nema, ali zato svaki dan evo ga čujem kvrc - ma to ide Čeda vampir, a sijalicu držim non stop upaljenu, oznoji me do te mere da sam gola voda.
Sve babinske lakrdije koristim, ali ne pomaže ništa, imam čak i opasno kuče ali ni ono mu ne može ništa! Kaže još jedan meštanin sela Zlatokop, da njegova žena trideset godina ne spava zajedno sa njim, a tek sada, zbog straha od vampira Čede ne razdvaja se od njega, i konačno spava sa njim. Mnogi bi i pucali u opasnog vampira, jer svaka druga kuća ima pušku, ali ne vredi tu i sama puška pa ni pištolj ne pomažu . . . Upitali smo, u staro provereno oružje za vampire, da li su ga koristili, i da li ima rezultata?
Kažu - Problem je što vampira ne možeš da uhvatiš. Možeš samo da se zaštitiš od njega glogovim trnjem ili kolcem i belim lukom. Zato bi svako na pragu kuće trebalo da drži glogov trn i beli luk. U kući obavezno krst. Ali glogov trn je "zakon" za vampire... Pogledajte video ispod ovog teksta o Čedi vampiru: M.D.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Neverovatno: Vampiri zaposeli jedno selo kod Vranja, ni policija im ne može ništa! (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash