Posetioci online : 143
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Aug.2018

sve što ste hteli da znate
itmob - 22.09.2015
Sve tajne interneta! (VIDEO)

Internet je sam toliko fantastičan, ali je isto tako fantastično i kako on funkcioniše. Business Insider stvorio je animiranu kartu predstavljajući podmorski sistem kablova koji čine World Wide Web. Prvi kabl položen je još u 1850-im i bio je korišćen za slanje telegrafa.
Od tada, barem još 300 kablova je instalirano, najduži je onaj koji se proteže od Nemačke do Koreje. Pogledajte u videu genijalni sistem kablova koji nam omogućava koriščenje interneta.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Sve tajne interneta! (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash