Posetioci online : 118
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Jul.2018

sve što ste hteli da znate
hrana - 21.09.2015
VIŠE OD ILUZIJE: Napitak koji čisti jetru za tili čas!

Jetra je jedan od najbitnijih organa u telu, a brza hrana i prerađene namirnice ostavljaju posledice njeno funkcionisanje. Jetra je jako važna za opšte zdravlje. Njen "posao" je da prerađuje hranu, masnoće i eliminše toksine i druge štetene materije koje unosimo. Kada ovaj organ ne funkcioniše kako treba, posledice trpe i svi drugi organi u telu, pa je izuzetno važno povesti računa o zdravlju jetre. Jetra se može nazvati čistačem organizma, ali i njoj je povremeno potrebno čišćenje.
Zato je dobro da s vremena na vreme napravite malu detoksikaciju, kako bi vaša jetra funkcionisala što bolje. Ovaj sok vam može biti od pomoći u tome. POTREBNO JE: 125 g svežeg kupusa, 1 limun, 25 g celera, 250 g svežih krušaka, parče đumbira od 2 cm, 500 ml vode, 4-5 listova sveže nane PRIPREMA: Kruške, kupus, celer i đumbir iseckajte na komadiće, pa stavite u blender i prelijte šoljom vode. Uključite blender i pustite ga da radi oko 1 minuta. Zatim dodajte ceđeni limun, ostatak vode i nanu. Sve dobro izmešajte, pa to servirajte u staklenim čašama.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: VIŠE OD ILUZIJE: Napitak koji čisti jetru za tili čas!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash