Posetioci online : 17
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 22.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
stil - 20.09.2015
SINDI KRAFORT: Ne nasedajte reklamama, ovo je moj recept da izgledate 15 godina mladje!

Ima telo boginje, neprolaznu lepotu i mali mladež iznad usana, milion puta docrtavan na licima žena širom sveta koje su bar na trenutak poželele da budu deo te magije u kojoj ona blista. Kraljica lepote i glamura decenijama vlada svetom mode. Na tron je stala još sa sedamnaest godina i u pakovanju neodoljivog supermodela pomerila granice. Ne samo da je postavila standarde u lepoti, seksepilu i neodoljivosti, već je otišla i korak dalje. Zašla iza ovog sveta i otkrila tajnu večne mladosti. Priznaćete da samo ime Sindi Kraford u sebi nosi neku magiju. Ima telo boginje, neprolaznu lepotu i mali mladež iznad usana, milion puta docrtavan na licima žena širom sveta koje su bar na trenutak poželele da budu deo te magije u kojoj ona blista. Neuhvatljiva čarolija u njoj učinila je ženskom perfekcijom i donela titulu seks simbola.
Pije dosta vode, hrani se zdravo, izbegava alkohol i cigarete, redovno vežba i spava kako bi organizmu pružila neophodnu dozu zdravlja. Kaže da zna da je to užasno dosadno, ali potpuno istinito. “Ukoliko pokušate da samo nedelju dana živite na ovakav način, koristi od toga ćete osetiti i videti odmah”, poručuje Sindi, pa nije ni čudo što tako dobro izgleda kada ona to radi ceo život.
“Ako se ne brinete o svom telu dok ste mladi, stići će vas posledice tokom godina. Sada shvatam da se naporan trud isplatio”, rekla je Sindi i naglasila da je posvećena tome da ostane u dobroj formi. Vežba najmanje tri puta nedeljno sa ličnim trenerom, ali uživa u sportskim aktivnostima i sa svojim prijateljicama.
“Stvarno volim da idem u prirodu sa drugaricama, to me ispunjava. Ujedno je terapija i vežbanje”, kaže ona. Svesna je da većina žena nema vremena ni novca za vežbanje, ali ističe da mali predah u prirodi, trčanje i zdrava ishrana pomažu više nego išta. “Verujem da mnoge žene misle da ako nemaju sat vremena da odu u teretanu, da nema svrhe vežbati, međutim vredi i samo 10 minuta, pola sata”, savetuje ona. Kaže da kada naglo izgubite ili dobijete kilograme, to je loše za vašu kožu, zato telo treba održavati u formi. A za brigu o njemu ključno je ono što unosimo. “Što više vode popijete to ste zdraviji, što zdravije jedete, to se vidi na vašem licu”, poručila je prelepa Sindi. Priznaje da obožava čokoladu, naročito onu sa suvim grožđem i lešnicima, ali tajna je u tome da nikada ne pojede više od jedne kockice dnevno.
Za njen mladalački izgled najviše je zaslužno samopouzdanje i jak stav, redovna fizička aktivnost i naravno joga koju vežba svakodnevno godinama i tako podmlađuje svoj duh i telo. Budući da se Sindi nikada nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji, ona je otkrila male trikove za mladalačko lice.
Bori se sa podočnjacima i borama, rešava ih kolutovima krompira koje stavlja na oči. Koristi i masku od paradajza, koji zgnječi i pomeša sa supenom kašikom meda i malo maslinovog ulja, pa je na licu drži najmanje pola sata. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: SINDI KRAFORT: Ne nasedajte reklamama, ovo je moj recept da izgledate 15 godina mladje!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash