Posetioci online : 136
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 17.Aug.2018

sve što ste hteli da znate
smeh - 19.09.2015
Devojke da li bi ste volele da imate ovakvog psa? (VIDEO)

Psi su pravo malo čudo, oni su verni prijatelji, ali možemo da kažemo da nemaju samo ljudi smisla za humor . . . Oni mogu da budu i pravi mali vragolani u odredjenim situacijama. U današnjoj kompilaciji snimaka imaćete prilike da vidite neke od najsmešnijih pasa i njihovih vlasnika.
Ukoliko volite pse ovaj video snimak zaista vredi pogledati, pored neobičnih tu su i smešne situacije koje mogu prirediti samo ove drage životinje. Verujemo da ćete se dobro nasmejati. Uživajte:
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Devojke da li bi ste volele da imate ovakvog psa? (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash