Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
itmob - 19.09.2015
Možete da zaradite preko You Tube: Pridružite se AMG YouTube Networku i zaradite! (VIDEO)

Na prvom YouTube samitu Adria Media Group, kao prva medijska kuća potpisnica ugovora sa YouTubom, pozvala je sve kreatore sadržaja na ovoj platformi da svoj kanal priključe AMG YouTube Networku i da na taj način uvećaju svoje prihode od monetizacije sadržaja. Prvi YouTube samit za adrijatik regiju, na kom je bio predstavljen YouTube partneršip program za kreatore sadržaja, juče je održan u Beogradu. Želja YouTuba je da što više kreatora sadržaja uđe u ovaj program, a u panelu koji je usledio nakog uvodnog izlaganja direktor digitalnih medija Adria Media Groupe Predrag Roganović pozvao je sve YouTube kreatore sadržaja i vlasnike muzičkih i zabavnih kanala da se pridruže AMG YouTube Networku i na taj način uvećaju prihode od svojih kanala.
Svi kreatori sadržaja ili vlasnici kanala na youtube platformi od danas mogu poslati svoju prijavu na mail: youtube@adriamedia.rs. Naime, početkom godine Adria Media Group je postala prva medijska kuća na Balkanu koja je potpisala ugovor sa YouTubom i na taj način prva dobila mogućnost da napravi mrežu YouTube kanala i monetizuje sadržaj sa njih.
Roganović je istakao da je YouTube sadržaj drugačiji od televizijskog i da će upravo kreatori takvog sadržaja, ljudi koji su hrabri da se oprobaju u novim stvarima i vole ono čime se bave, ubrzati proces tranzicije ka YouTubu.
Svi kreatori sadržaja ili vlasnici kanala na youtube platformi koji su zainteresovani za saradnju sa Adria Media Group od danas mogu poslati svoju prijavu na mail: youtube@adriamedia.rs Sam YouTube samit protekao je u odličnoj atmosferi, a nakon dinamičnih govornika u uvodnom delu 250 učesnika ovog skupa imalo je priliku da u drugom delu konferencije učestvuje na jednom od pet različitih treninga iz najzastupljenijih kategorija na YouTubu. Pogledajte kratak video sa ovog samita
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Možete da zaradite preko You Tube: Pridružite se AMG YouTube Networku i zaradite! (VIDEO)
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash