Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Feb.2019

sve što ste hteli da znate
događaji - 18.09.2015
Kao u krimi priči: Pljačka u Niš-u!

Razbojnici „audijem“ preprečili put kombiju, uz pretnju oružjem obezbeđenju odneli plen i pobegli! NIŠ - Maskirani razbojnici presreli su u Nišu vozilo za transport novca i uz pretnju oružjem oteli osam miliona dinara! Spektakularna pljačka dogodila se u nedelju na Matejevačkoj petlji, a razbojnici su posle munjevitog napada „audijem“ pobegli s plenom u pravcu sela Gornji Matejevac.
Pazar s pumpi Radnici firme za obezbeđenje „Ineks plus“ iz Beograda u nedelju su prikupljali novac s benzinskih pumpi kako bi ga predali trezoru jedne banke u Nišu. - Oni su tokom prepodneva uzeli dnevni pazar s benzinskih pumpi u Dimitrovgradu, Pirotu, Beloj Palanci, Babušnici i Nišu i krenuli ka banci. Kad se vozilo s novcem isključilo s auto-puta ka Nišu oko 12.40 časova, ispred njih se zaustavio „audi“ metalik sive boje sa zatamnjenim zadnjim staklima i preprečio im put. Sa zadnjih sedišta iskočila su dvojica maskiranih razbojnika naoružanih puškama, dok je vozač ostao u „audiju“. Jedan od njih je povikao: „Budite mirni i ništa vam se neće desiti“ i uperio pušku ka čuvarima koji su se nalazili u kolima - kažu naši sagovornici iz istrage. Nakon toga su od vozača uzeli ključ od tovarnog dela i sefa i pokupili kese s novcem. - Ukrali su 23 plastične kese, u kojima je bilo više od osam miliona dinara. Takođe, od čuvara koji je bio na mestu suvozača uzeli su njegov službeni pištolj marke „crvena zastava“ i okvir s mecima. Uleteli su u „audi“, u kojem ih je čekao saučesnik, i velikom brzinom se odvezli u pravcu Gornjeg Matejevca. Akcija je izvedena munjevito i trajala je nekoliko minuta - objašnjavaju naši izvori.
Imali pomagače? Čuvari su odmah po odlasku razbojnika pozvali policiju, koja traga za njima. - Očigledno je u pitanju dobro planirana akcija. Nije slučajno što je napad izvršen baš u nedelju jer je u pitanju prometna saobraćajnica koja je radnim danom puna vozila. Takođe, ispituje se da li su razbojnici imali pomagače jer je očigledno da su tačno znali kada će se vozilo pojaviti - kažu naši sagovornici.Niška policija je saopštila da je u toku intenzivan rad na identifikaciji i hapšenju razbojnika. Firma za obezbeđenje NEMAJU KOMENTAR Novinar Kurira je pokušao da komentar ovog događaja dobije od firme koja je obezbeđivala novčanu pošiljku. Međutim, kako nam je rečeno u „Ineks plusu“, direktor je zbog poslovnih obaveza sprečen da razgovara s novinarima.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Kao u krimi priči: Pljačka u Niš-u!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash