Posetioci online : 116
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 15.Nov.2019

sve što ste hteli da znate
exploziv - 16.10.2015
Stefani: Prebiću Soraju, a Barbari ima da izvadim oči!

U kući "Velikog brata" grmi i seva toliko da i pljušte opasne uvrede. Pošto se Stefani Banić prethodnog vikenda zamenila sa Mikom Vasićem, i dospela u izolovani deo kuće sa porodicom Vasić, na Barbaru Šegetin je oko bacio Ervin Mujaković. Stefani je primetila da Ervin gleda u Barbaru. Kada je Barbara izjavila da joj Stefani nedostaje, to je dolilo ulje na vatru. "Čuj molim te, ja njoj nedostajem? A priča o meni sve i svašta! Koliko ja mrzim takve ljude, to je strašno! Ljudi, ja ne mogu da verujem kakva je ona, zlo! Joooj, oči bih joj izvadila na živo, laktom bih je pravo u lobanju,glavu bih joj polomila samo ako se ponovo sretnemo u kući", nije birala reči Stefani.
Onda je svoju tiradu proširila i na starletu Soraju Vučelić. “Ja sam top model, ne zato što ja tako mislim, nego znam da će drugi ljudi to potvrditi, što me boli k…….ali znam ko je ona, znam da je jeftina štraca, ali kad ti uđe… A kada uđu u kuću mogu da fafaju kalabastera razumeš. Ona i njena Soraja i njene ove jebivetrice”, rekla je Stefani.
Kao što vidite rijaliti "Veliki brat" je ušao u trku rame uz rame sa "Farmom 6" i "Parovima" . . . Videćemo ko će na kraju biti najgledaniji od tih šou rijalitija koji toliko privlače pažnju gledalaca. Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Stefani: Prebiću Soraju, a Barbari ima da izvadim oči!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash