Posetioci online : 111
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Jan.2020

sve što ste hteli da znate
zanimljivosti - 25.08.2015
Neverovatan ples bele mačke na šipci! Video!

Svaka čast vlasniku mačke koja je postala pravi virtouz na šipci po ugledu na velike svetske dive i blaerine koje to rade na visokom nivou. Ova mačka je prava zavodnica. Njoj je pošlo za rukom da upotpunosti imitira svog gazdu i svaka joj čast na tome.
Jednoj maci je najveći idol njen vlasnik, pa se trudi da ga kopira u svemu, čak i kada je igranje na šipci ili bolje rečene “letenje“. Možemo da kažemo da je ova mačka prava zavodnica. Njoj je pošlo za rukom da upotpunosti imitira svog vlasnika. Oni se toliko vole da rade sve zajedno, pa čak i ples na šipci. Iako se vlasnik trudio, moramo da priznamo da je mačka ipak glavna atrakcija.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Neverovatan ples bele mačke na šipci! Video!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash