Posetioci online : 12
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 28.May.2018

sve što ste hteli da znate
estrada - 17.10.2015
Maca snimila eksplozivni spot od koga se vrti u glavi!

Nema laži nema prevare, Maca - diskrecija je snimila svoj prvi eksplozivni spot od koga se vrti u glavi, ne samo muškome polu, već i ženski pol ne ostaje nimalo hladan! Važna formula za uspeh je biti slobodan i hrabar, što je ova devojka i dokazala, da od nje možemo očekivati u budućnosti i dosta dobrih hitova u kojima dominiraju strast i erotika, uostalom puno poznatih i svetskih zvezdi na ovu temu ima more popularnih pesama.
Svaka reklama je dobra reklama, pa makar učestvovali i u Parovima i sličnim rijalitijima. Da je tako, dokaz je i Maca Diskrecija, koja je uspela da stigne do svog prvog spota i statusa pevačice. Kad mogu mnoge druge "pevačice", može i Maca. Pesma se zove, a kako drugačije, nego "Diskretno".
Maca kaže da je veoma važno biti originalan u bilo čemu da radite, a pogotovo u muzici, da bi ste uspeli! Ona kaže - da će tek pružiti prave stvari i da se od nje mogu očekivati velika i prijatna iznenadjenja! Zato toplo preporučujemo da pogledate njen novi spot:
Z.S.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu: Maca snimila eksplozivni spot od koga se vrti u glavi!
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash