Posetioci online : 110
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 10.05.2015

Čolić je otkrio i da je sa prijateljem u javnoj kući u Hamburgu hteo da proba "trojku". Popularni pevač Zdravko Čolić ne priča često o ovakvim stvarima, ali sigurno će mnoge zanimati šta je svojevremeno izjavio o prostituciji i svojim seksualnim iskustvima.
Čola kaže da jednom išao u javnu kuću kao i da je hteo da proba “trojku”.
– Jesam jednom u Hamburgu, sa svojim prijateljem. Otišli smo s namerom da vidimo šta se tamo događa. To svakom muškarcu može da se desi. Ali, bila je ideja i da nas dvojica kresnemo nešto zajedno. Međutim, nismo uspeli zato što se te žene u suštini boje da ih neko ne istrkeljiše.
Zato trojka nije dozvoljena. Sećam se da smo meračili neku Španjolku s bujnim grudima. Bili smo toliko neozbiljni da možda ne bi ni došlo do odnosa. Inače, o prostituciji imam pozitivno mišljenje: bolje da čovek plati nego da prevari ženu koju voli – izjavio je Čolić pre nekoliko godina u intervjuu za magazin “Playboy”.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash