Posetioci online : 125
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 10.05.2015

Bubamara je "biranim rečima" pozdravila svoje kolege i koleginice sa kojima je u sukobu. Izgleda da se veliki sukob između Dare Bubamare i Jelene Karleuše neće skoro završiti budući da je Dara preksinoć usred nastupa imala šta da poruči Jeleni, ali ostalima sa kojima je u sukobu – Željku Šašiću, Vesni Vukelić Vendi i Marijani Mićić.
Tokom tezge u jednoj beogradskoj kafani, Dara je posle hita “Karera” uzviknula: – Karleuša, Šašić, Vendi i Maćić, možete da mi popu.ite!
Nešto kasnije, dok je di-džej u pauzi puštao Karleušinu pesmu “Beznadežan slučaj”, Bubamara je imitirala Jelenu i zasmejavala prisutne.
Kako bilo da bilo, sada se očekuje revanš druge strane, samo se nadamo da neće da bude veoma buran, i da neće padati opet teške reči. I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash