Posetioci online : 16
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 21.Oct.2020

sve što ste hteli da znate
scena - 02.05.2015

Nova aplikacija vam na osnovu fotografije govori koliko navodno imate godina. Neki rezultati će zaista oduševiti neke zvezde, ali neke će im verovatno biti udar na sujetu. Najnovija aplikacija koju je napravio Majkrosoft oduševila je svet. Naime ona vam na osnovu fotografije govori koliko navodno imate godina. Kroz ovu aplikaciju "provukli" smo neke naše poznate ličnosti i rezultati su prosto fantastični. Ali , ponavljamo, nismo mi to rekli, već Majkrosoft. Aplikacija je Cecu "častila" sa 4 godine manje, naime umesto 42 koliko će napuniti uskoro, program je procenio da ona ima 38.
Severina je, možemo reći, baš dobro prošla. Naime, pevačica ove godine puni 41 godinu, ali aplikacija joj je dala 36 godina.
Brena zaista deluje mlađe, a Majkosoft je procenio da ona ima čak 13 godina manje
Marija Šerifović nije dobila, a ni izgubila godine. Tačno je gde treba da bude, dok njena prijateljica sa slike Mia Borisavljević koja je inače isto godište kao Marija što se tiče aplikacije ima 2 godine više.
Novak nije pošteđen ovim programom, pa su mu izgleda na sve titule dodali i koju godinu više, čak 6 više.
Dara Bubamara neće biti srećna kada vidi ovo! Naime, njeno lice program je ocenio sa 5 godina više. Željko Šašić dobio je "samo" 2 godine više, ali to ćemo prepisati izrazu lice koje zaista na ovoj slici deluje kao da su mu sve lađe potonule.
Sandra Afrika je umesto kilograma, dobila 3 godine...
Goga Sekulić će sigurno obožavati ovu aplikaciju, jer je od svih najbolje prošla i dobila je čak 7 godina manje. Ako želite i vi da proverite svoje godine unesite u vaš pretraživač ovaj link http://how-old.net/# potom kliknite na njega i saznajte šta ovaj program ima da vam kaže... I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
Gagi 21.10.2020
TEST JE TEST
Preporučujem (684) -55 Ne Preporučujem (739)
ODGOVOR NA KOMENTAR - REPLIKA
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash