Posetioci online : 15
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 23.Sep.2020

sve što ste hteli da znate
exploziv - 21.06.2015

Ne sme nas više ništa iznenaditi, danas ništa više nije nemoguće - govori poznati nemački psiholog, da nismo daleko od te teorije, uverićete se veoma brzo pošto budete pročitali ovu istinitu priču. - Detektiv mi je doneo fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u automobilu, ljubili su se i bili polugoli - kaže Mostarka (27). Mostarka A. M. (27) doživela je najgoru noćnu moru u životu – uhvatila je supruga kako je vara sa rođenom majkom.
Naime, sigurna da je suprug vara, našla je privatnog detektiva da dokaže njegovu neveru.
Žena je godinu dana primećivala da muž često nije kod kuće i da dolazi veoma kasno. Stalno je pisao poruke na mobilnom, sakrivajući ga od ukućana i zaključavajući ga šifrom.
“Iako je često insistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla da posumnjam da su on i moja majka u tajnoj vezi. Ja sam joj se poslednjih 9 meseci poveravala da sumnjam da je neveran, na šta bi mi govorila da umišljam”.
“Detektiv mi je doneo fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u automobilu, na jednom krovitom mestu u blizini Bišća polja. Ljubili su se i bili polugoli”, rekla je A.M. Mlada Mostarka prekinula je svaki kontakt sa majkom i mužem. Navodno, ona i otac žive u stanu u kojem su živeli njeni roditelji, a njena majka i muž u kući u kojoj je ona živela sa mužem.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash