Posetioci online : 112
početna
OVDE MOŽETE DA SAZNATE SVE ŠTO STE ODUVEK HTELI ! - ZONA X - NOVOSTI - PLANETA - DOGAĐAJI - ZABAVA - SCENA - STIL - E X P L O Z I V - ZANIMLJIVOSTI - S ZONA -
Danas je 19.Jul.2019

sve što ste hteli da znate
događaji - 22.06.2015

Kako se nezvanično saznaje, troje otmičara je sve informacije o boravištu deteta pronašlo putem Fejsbuka, na profilu člana porodice koji je bio otvoren! Koristeći softver za prepoznavanje lica, lako su pronašli dete putem interneta, ali i ostale informacije koje su ih dovele do mesta otmice. Troje otmičara, Mišel Sebastijan (46), Sandrin Goren (40) i Kristel Eje (26) koji su uhapšeni zbog otmice dvogodišnje Maše P, juče su na svu sreću zaustavljeni. Međutim, ono što je jako zabrinjavajuće i što bi trebalo da upozori sve roditelje jeste način na koji su ovi ljudi došli do podataka o devojčici, a koji pokazuje da bi SVA NAŠA DECA MOGLA DA SE NA ISTI NAČIN NAĐU NA UDARU KIDNAPERA.
Kako se nezvanično saznaje, troje otmičara je sve informacije o boravištu deteta najverovatnije pronašlo putem Fejsbuka, na profilu jednog člana porodice koji je bio otvoren! Na taj način, pronašli su dete koje im odgovara, ali i ostale podatke koji su ih najverovatnije doveli do mesta gde su pokušali otmicu. Činjenica da su na internetu bili dostupni gotovo svi podaci je pomogla da nepogrešivo znaju gde da je sačekaju. Na svu sreću, zahvaljujući akciji srpske policije ceo plan im je osujećen!
Koristeći softver za prepoznavanje lica, lako su pronašli dete putem interneta, a onda sve potrebne informacije prikupili sa otvorenog Fejsbuk profila člana porodice, koji su takođe pronašli putem slika. Mala Maša je oteta da bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a.
Pošto je otmičarima trebala identična devojčica, oni su putem ove pretrage na internetu, došli do Maše! Ceo postupak je zapravo vrlo jednostavan. Pretraga se vrši prema slici, koju osoba ubaci. Tako je i njima, kako se pretpostavlja, najverovatnije izašla Mašina slika, nakon što su ubacili sliku devojčice na koju liči. Na svu sreću, zahvaljujući neverovatnoj akciji srpske policije, taj plan im je osujećen, a istraga će dalje utvrditi šta su planirali da, nakon ove sulude akcije učine sa malom Mašom. Uskoro se očekuje da srpska i Francuska policija daju i zvanično saopštenje o ovom slučaju.
I.R.
Prokomentaršite vest : POŠALJITE KOMENTAR
KOMENTARI na temu:
PRETRAGA SAJTA
Džejn Fonda ugradila silikone? NEVEROVATNO: Evo kako izgleda kuća od 7 kvadrata! U Austriji uskoro najduži pešački most na svetu! DUGUJE 250.000 EVRA: Lukasu policija pleni imovinu! Branka Nevistić se udaje za milionera u Veneciji! Spalite zastavu države koju ne volite! Ministar odbrane potvrdio postojanje vanzemaljaca na Zemlji! Fascinantno: Kinez oženio vanzemaljku, žena iz kosmosa mu poručila . . . Šta da znate kada se farbate u plavo! Dok je ležala na intezivnoj nezi, prodavala je drogu! HVALA RUSIJI: Dopremljen novi kontigent pomoći!
KONTAKT O NAMA
©2013 ZONA SVETLOSTI
Sva prava zadržana
Broj poseta:
Web site design and programming by Dragash